Rewriting the rules.

Ax-serien. Vår nya generations precisionsteknik.

ax150

AX150i

Vår nya generations precisionsteknik för bläckdroppar ger dig stora fördelar när det gäller bläckanvändning, dropparnas placering och noggrannhet vid traditionella utskriftshastigheter. Systemet heter i-Pulse och är vår branschledande nyhet inom kontinuerlig bläckstråleteknik (CIJ – Continuous Ink Jet). Eftersom det är enkelt att sköta underhåll och service för Ax150i – i-Tech-modulen kan bytas på mindre än 10 minuter – kan produktionen bibehållas med maximal tillgänglighet. Allt detta gör att du sparar både tid och pengar. CleanFill-tekniken och de färgkodade, lättmonterade förbrukningsartiklarna eliminerar dessutom risken för spill eller nedsmutsning, medan vår ledande QuickStep-programvara och våra plug and play-tillägg gör produkten flexibel och användarvänlig.

Jämför » Produktblad

X
ax350i

AX350i

Den nya generationens precisionsteknik för bläckdroppar är konstruerad för de mest krävande tillämpningar. Skriv ut meddelanden och koder i flera rader med högsta möjliga hastighet samtidigt som du minskar antalet kasseringar med våra system för MRC (Machine Readable Codes) och OCR (Optical Character Recognition). Vårt nya i-Pulse-bläck går enkelt att integrera i befintliga produktionslinjer och sitter fast även efter de mest krävande efterbehandlingsprocesser, inklusive sterilisering och snabbnedkylning. Våra hållbara koder med hög kontrast finns tillgängliga i svart, blått, gult, rött och vitt och varar under hela produktens livslängd. De är till och med lämpliga för direkt kontakt med livsmedel. Med vår Safeguard Service Plan, våra prioriterade svar, vår fjärrövervakning och vår helpdesk som är öppen alla dagar dygnet runt, kan du lita på att vi arbetar när du gör det.

Jämför » Produktblad

X
ax550i

AX550i

Den här robusta och flexibla maskinen levererar utskrivna meddelanden med hög upplösning och flerradiga koder i de svåraste miljöer. Det tåliga och staplingsbara höljet är tillverkat i rostfritt stål av marin kvalitet och är inte bara dammtätt, utan klarar också kraftfulla vattenstrålar under grovrengöring. Detta är en innovativ skrivare som klarar all slags tuff hantering. Dessutom garanteras högsta utskriftskvalitet och möjlighet att skriva ut stora mängder data med hög hastighet. Koder med högre kvalitet är optimerade för MRC (Machine Readable Codes) och OCR (Optical Character Recognition), vilket bidrar till att minska antalet kasseringar.

Jämför »


M230i T4

M230i T4

M230i T6

M230i T6

M230i Print and Apply-etikettsystemet ger lägre ägandekostnader. Systemet är försett med en uppsättning standardkonfigurationer och har dessutom möjlighet till mer specialiserade lösningar. Det går enkelt att integrera för att uppfylla dina behov med minsta möjliga störningar. Dessutom har systemet ett skrivhuvud med utökad livslängd, minskat svinn av material och möjlighet till snabbt byte av förbrukningsartiklar och skrivhuvud, så att du kan minska kostnaderna och öka effektiviteten. Om du vill göra livet enklare och öka produktiviteten, är detta den ultimata modulbaserade kodetikettlösningen för produktionslinjen.

Produktblad

Nyheter

i-Pulse

 • Perfekt droppe varje gång med ny skrivhuvud-teknik
 • 9 droppars kvalité vid 7 droppars hastighet
 • Bläck för de allra mest utmanade underlagen
 • Anpassade skrivhuvuden
 • Flera utskriftsstorlekar

Industry 4.0

 • Anpassad för framtidens produktionsprocesser
 • Interoperabilitet – för enklare multinationell kommunikation mellan system
 • Standardiserade industriprotokoll: PACK ML OPC-UA
 • Molnbaserade tjänster: Domino Cloud Dashboard Domino Cloud Interface

Quick step 3

 • Användarvänligt gränssnitt
 • Tydlig och robust touchscreen
 • Intuitiv design
 • Snabbare respons

Domino Design

 • Kräver minimalt underhåll
 • Inbyggda säkerhetssystem som hindrar operatörsfel
 • Robust IP66-elektronik
 • Minskat avfall med optimerade system

Ladda hem Domino Presskit

Tack för att du kontaktar oss!

Vi har tagit emot ditt meddelande och återkopplar dig så snart vi har möjlighet.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss?
Använd formuläret nedan.

Vill du komma i kontakt med oss eller har frågor kring ägarbytet, kontakta vår presskontakt eller fyll i formuläret.

Attorpsgatan 12
581 12 Linköping
013-35 72 00
info@domino.se

Namn
E-mail
Ämne
Meddelande
Fyll i samtliga fält